Χωρίς τέλη άρδευσης φέτος

Πολλά ήταν τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στην 3η τακτική συνεδρίαση Αγράφων από τους συμβούλους όλων των παρατάξεων, με τις διαφωνίες να μη λείπουν από το τραπέζι.

Ειδικότερα, σχετικά με τα τέλη ύδρευσης- αποχέτευσης και άρδευσης αποφασίστηκε τη φετινή χρονιά να αποσυρθούν τα τέλη άρδευσης για τους δημότες των Αγράφων, ενώ τα υπόλοιπα τέλη ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Σχετικά με τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, τα μέλη της αντιπολίτευσης πρότειναν μείωση της τάξης των 20%, αλλά για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης είναι σημαντικό να συμφωνήσει και η αρμόδια για το θέμα υπηρεσία.

Αναφορικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα τα έντεκα (11) άτομα της Αντιπολίτευσης ζήτησαν την αναβολή της ψήφισής του, ενώ μόλις δέκα (10) άτομα ψήφισαν θετικά. Επίσης σχετικά με την τουριστική προβολή η Αντιπολίτευση ζήτησε να μειωθεί στο μισό το ποσό που σχετίζεται με τις δράσεις της Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αγράφων για το νέο έτος, από το ποσό που πρότεινε η εισηγήτρια Αννέτα Κοτρώνα το οποίο ανέρχεται στις 55.000 ευρώ, αλλά το θέμα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το θέμα σχετικά με την απογραφή πληθυσμού αναβλήθηκε για περισσότερες πληροφορίες, ενώ όλα τα υπόλοιπα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.