Τα 2 έργα του οδικού δικτύου Δομνίστα-Σκοπιά-Ροσκά επισκέφθηκε ο Τασιός

22269

Επίσκεψη στα 2 έργα του οδικού δικτύου Δομνίστα – Σκοπιά – Ροσκά συνολικού προϋπολογισμού 6,6 εκ ευρώ, επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την καλή πορεία του έργου. 

Ο κ. Τασιός δήλωσε στον Ευρυτανικό Παλμό:

‘Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα δύο υποέργα που αφορούν την κατασκευή του έργου «ΟΔΟΣ ΔΟΜΝΙΣΤΑ – ΡΟΣΚΑ – ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ». Η πρώτη εργολαβία αφορά το τμήμα  Δομνίστα – Σκοπιά – Άγιος Χαράλαμπος είναι προϋπολογισμού 4,3 εκ € και έχει ξεκινήσει από το 2010 ενώ βρίσκεται σε κατάσταση υλοποίησης κατά 85%. Η δεύτερη εργολαβία αφορά το τμήμα Άγιος Χαράλαμπος – Καστανούλα, για συνεχόμενο τμήμα 4χλμ, με αρχή το πέρας της πρώτης εργολαβίας (Χ.Θ 9+000) και τέλος τη Χ.Θ 13+000, περί τα 500 μέτρα περίπου μετά την έξοδο του οικισμού Καστανούλα, προϋπολογισμού 2,3 εκ € και έχει αρχίσει το 2017. 

Τα συγκεκριμένα έργα αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής αφού μεταξύ άλλων συνδέονται και με την τουριστική αξιοποίηση του φαραγγιού «Πάντα Βρέχει»’.