Σε κατάμεστη αίθουσα 250 και πλέον ατόμων του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Ευρυτάνα συγγραφέα Κώστα Μπουμπουρή με τον τίτλο “Το υπόγειο του Τσε” την περασμένη Τετάρτη, στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00′.

Ο συγγραφέας δέχεται τα συγχαρητήρια από τους Γ. Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και πρώην Υπουργό κ. Γιάννη Πανούση

Πλήθος Ευρυτάνων, μέλη πολιτιστικών Συλλόγων και Ενώσεων, διακεκριμένοι συγγραφείς και λογοτέχνες, αλλά και Αστυνομικοί πρώην συνάδελφοι του  συγγραφέα, τον τίμησαν με την παρουσία τους. Από τους παρευρισκομένους ξεχώρισαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο πρώην Υπουργός και πανεπιστημιακός κ. Γιάννης Πανούσης, οι δύο πρώην Αρχηγοί της ΕΛΑΣ, κ.κ. Γιώργος Αγγελάκος και Βασίλης Τσιατούρας, πολλοί Ανώτατοι και Ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εν ενεργεία και απόστρατοι, ο γνωστός ποιητής Μιχάλης Γκανάς, ο συγγραφέας Δημήτρης Μπατσιούλας, οι πρώην Δήμαρχοι Αγράφων, κ.κ. Βαγγέλης Κατσιφός και Χρήστος Μπούρας και  5 πολιτευτές Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος – ποιητής κ. Ζαχαρίας Σώκος, με παρουσιαστές τους: κ. Βασίλη Μαστρογιάννη, διδάκτορα Δημοσίου Δικαίου, κα Λένικα Αρφάνη, ηθοποιό, κ. Πάνο Νιαβή, κριτικό αναγνώστη – ποιητή και τον κ. Ηλία Μπουμπουρή, Ταξ. ΕΛΑΣ ε.α.- ιστορικό ερευνητή.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν, η Ένωση Απανταχού Ευρυτανισσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας με τις εκδόσεις “Μπατσιούλας”. Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία των Αθηνών, ΙΑΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και στη Θεσσαλονίκη στο βιβλιοπωλείο “ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ”.

 

Άποψη από την αίθουσα