Το « Χαμόγελο του παιδιού» έρχεται για διακοπές στο Μεγάλο Χωριό

2056

Πριν από λίγες ημέρες, στις 16 Ιουνίου 2020, ήρθαν στο Καρπενήσι κοινωνικοί λειτουργοί από το «Χαμόγελο του παιδιού» και προκειμένου να προετοιμαστούν για την επικείμενη διαμονή των παιδιών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επισκέφτηκαν το σπίτι τους στο Μεγάλο Χωριό.

Οι ομάδες των παιδιών που θα έρθουν φέτος να περάσουν κάποιες ημέρες διακοπών στο Καρπενήσι σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους είναι:

8 παιδιά και 3 συνοδοί από τον Καρέα ( 7/7-17/7)

11 παιδιά και 3 συνοδοί από την Κόρινθο  ( 25/7- 2/8)

10 παιδιά και 3 συνοδοί από τα Μελίσσια ( 2/8-8/8)

10 παιδιά και 2 συνοδοί από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης ( 8/8- 16/8)

10 παιδιά και 2 συνοδοί από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης (16/8-24/8)

11 παιδιά και 4 συνοδοί από την  Ηρακλείτσα ( 24/8-28/8)

Μετά την τακτοποίηση των υποθέσεών τους, οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καρπενησίου όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο  Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σοφία Ζαλοκώστα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι κοινωνικοί λειτουργοί του Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την στενή σχέση συνεργασίας και στήριξης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου και του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού».

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου διαβεβαίωσε πως από την πλευρά του Δήμου θα βρουν συμπαραστάτες και αρωγούς σε οτιδήποτε χρειαστούν έτσι ώστε τα φιλοξενούμενα παιδιά να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις από τον τόπο μας.

φωτο: star kentrikis elladas