Στο Καρπενήσι, στις 5 Δεκεμβρίου 2017, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ευρυτανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας για την προμήθεια χειμερινών ειδών ένδυσης και υπόδησης, αλλά και τις εξασφαλισμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους, προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων για την προμήθεια των συγκεκριμένων ειδών.

Συγκεκριμένα, αναθέτει στον ανάδοχο «FINETSA» – ΣΙΑΦΑΚΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ – ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ, με έδρα το Καρπενήσι, την προμήθεια της Υπηρεσίας (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων) με χειμερινά είδη ένδυσης για την προστασία των υπαλλήλων του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ευρυτανίας (χειριστών – οδηγών) κατά τις ώρες εργασίας τους.

Η προμήθεια περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Παντελόνια από ύφασμα 75/25 τύπου BARATHEA – είκοσι οκτώ (28) τεμάχια.
  2. Πουλόβερ μάλλινα με μανίκια τύπου ζιβάγκο ή V βάρους 500 gr – είκοσι οκτώ (28) τεμάχια.
  3. Γάντια από χοιρινό δέρμα με εσωτερική επένδυση φανέλα – είκοσι οκτώ (28) ζευγάρια.
  4. Σακάκι τύπου τζάκετ από ύφασμα – δεκατέσσερα (14) τεμάχια.
  5. Πηλίκιο – δεκατέσσερα (14) τεμάχια.

έναντι του συμφωνηθέντος ποσού των πέντε χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα δυο ευρώ και ενός λεπτού (5.432,01 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβεί το ποσό αυτό.

Η παράδοση στους υπαλλήλους (χειριστές – οδηγούς) θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

2017.

Επίσης λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας για την προμήθεια χειμερινών ειδών – υποδημάτων και τις εξασφαλισμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους, αναθέτει στον ανάδοχο, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ – ΕΞΟΠΛ. ΣΚΙ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ – Υποκατάστημα στο Καρπενήσι, την προμήθεια της Υπηρεσίας (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων) με χειμερινά είδη υπόδησης για την προστασία των υπαλλήλων του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ευρυτανίας (χειριστών – οδηγών) κατά τις ώρες εργασίας τους.

Η προμήθεια περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Μποτάκια δερμάτινα αδιάβροχα με σόλα από κρεπ ή λάστιχο – δεκατέσσερα (14) ζευγάρια έναντι του συμφωνηθέντος ποσού των δυο χιλιάδων πεντακοσίων δέκα εννέα ευρώ και ογδόντα εφτά λεπτών (2.519,87 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβεί το ποσό αυτό.

Η παράδοση στους υπαλλήλους (χειριστές – οδηγούς) θα γίνει μέχρι την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.