Στις 8 Ιουλίου η δημοπρασία

Μειοδοτική δημοπρασία διακηρύσσει η Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ευρυτανίας για τη μίσθωση ακινήτων κατάλληλων για τη στέγαση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας ( Δ.Ο.Υ.) Καρπενησίου και της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου (Δ.Υ.Ε.Ε.) Νομού Ευρυτανίας.

Σχετικά με τη Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στην πόλη του Καρπενησίου, να είναι αποπερατωμένο και να διαθέτει   χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων, και κοινοχρήστων διαδρόμων)   περίπου εξακοσίων ενενήντα πέντε (695) τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου τετρακοσίων πενήντα τεσσάρων (454) τ.μ., αρχειακούς (αποθηκευτικούς) χώρους μικτής επιφάνειας περίπου διακοσίων σαράντα ενός (241) τ.μ. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δώδεκα (12) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο. Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων εξακοσίων πενήντα ευρώ (2.650,00 €).

Αναφορικά με τη Δ.Υ.Ε.Ε. Ευρυτανίας το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στην πόλη του Καρπενησίου, δύναται να είναι αποπερατωμένο ή ημιτελές ή υπό ανέγερση και να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας(εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων, και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου  ενενήντα έξι (96) τ.μ., γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου εβδομήντα εννέα (79) τ.μ., αρχειακούς (αποθηκευτικούς) χώρους μικτής επιφάνειας περίπου δεκαεπτά (17) τ.μ. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δώδεκα (12) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου  από το Δημόσιο. Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των τετρακοσίων είκοσι ευρώ(420,00 €).

Η δημοπρασία

Η δημοπρασία και για τα δύο κτίρια θα διεξαχθεί την 8 Ιουλίου 2021 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:00 έως 13:00 στο γραφείο της Κτηματικής Υπηρεσίας. Ειδικότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής, τις κτιριολογικές απαιτήσεις και τη διαδικασία δημοπρασίας-μίσθωσης, δίνονται από την Κτηματική Υπηρεσία Ευρυτανίας και στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (www.gspp.gr, διαδρομήΑνακοινώσεις/Στεγάσεις Δημοσίων Υπηρεσιών/Νομός Ευρυτανίας).