Ανεξάρτητη και χωρίς επικεφαλής η Ανεξάρτητη Ομάδα Καρπενησίου

1887

Ανοικτή Επιστολή της Ανεξάρτητης Ομάδας Κοινότητας Καρπενησίου

Με μια ανοιχτή επιστολή τους οι υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Ομάδας για την κοινότητα Καρπενησίου, απευθύνουν κάλεσμα προς τους συνδημότες τους, κατοίκους Καρπενησίου, Καλλιθέας και Γοριανάδων, να τους στηρίξουν στις εκλογές αναφέροντας τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε ο νέος νόμος «Κλεισθένης» για την τοπική αυτοδιοίκηση προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες των κοινοτήτων άνω των 300 κατοίκων να δημιουργήσουν ομάδες πολιτών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα κοινά ελεύθερα και όχι κάτω από την «ομπρέλα» και την καθοδήγηση των συνδυασμών υποψηφίων Δημάρχων. Έτσι και εμείς ανταποκρινόμενοι στη δυνατότητα που δίνει ο νέος νόμος, στα κελεύσματα των καιρών, και στις αγωνίες των συμπολιτών μας, δημιουργήσαμε την Ανεξάρτητη ομάδα για την τοπική κοινότητα Καρπενησίου, η οποία εκφράζεται από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς, και επαγγελματικούς χώρους, διότι για εμάς όλων η γνώμη έχει αξία και βαρύτητα . Δεν φιλοδοξούμε να ασκήσουμε πολιτική. Η σύσταση της ομάδας μας, έγινε όπως είναι εμφανές και ευδιάκριτο σε όλους, όχι με γνώμονα πολιτικά κριτήρια και πεποιθήσεις και αυτό το γνωστοποιήσαμε εξαρχής και στους υποψήφιους Δημάρχους και στους συνεργάτες τους, γιατί σκοπός μας είναι να σταθούμε αρωγοί και συνεργάτες στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή με γνώμονα κάθε κίνησής μας το κοινό καλό και όφελος για όλους τους πολίτες μακριά και πέρα από πολιτικούς χρωματισμούς και παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

Κοινή συνισταμένη όλων των ατόμων που αποτελούν την ομάδα μας είναι οι δημοκρατικές μας πεποιθήσεις και η αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ευελπιστούμε να κληροδοτήσουμε και στα παιδιά μας.

Κοινός μας στόχος, να σταθούμε δίπλα στη δημοτική αρχή του τόπου μας – όποια και αν είναι αυτή – ενισχύοντας κάθε θετική και εποικοδομητική για τον τόπο προσπάθεια και ταυτόχρονα διορθώνοντας κάθε αστοχία ή παράλειψη.

 Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε την προσπάθειά μας που στόχο της έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας, γιατί όλοι μαζί ενωμένοι και με τη δική σας δύναμη μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για έναν μικρό ίσως γεωγραφικά τόπο με τεράστιες ωστόσο δυνατότητες ανάπτυξης.

Ζητάμε την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας για να σας αποδείξουμε ότι η σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να ασκείται από όλους για το καλό και την ευημερία όλων.

Σας ενημερώνουμε δε ότι επικεφαλής στην ομάδα δεν υπάρχει, και όλοι θα διεκδικήσουμε με αξιοπρέπεια την ψήφο σας».