Αποθαρρυντική η απάντηση της ΕΤΕ στον Καρδαμπίκη για το Ραπτόπουλο

3531

Επιστολή του Βουλευτή Ευρυτανίας προς τον Πρωθυπουργό

Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν προέκυψε το θέμα οριστικού κλεισίματος του Γραφείου Συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο του Δήμου Αγράφων, θέμα που αποκλειστικά ανέδειξε ο Ευρυτανικός Παλμός, κινητοποιήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, η κα Οικονόμου και ο κ. Κοντογεώργος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Μπακογιάννης, αλλά και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγράφων κ. Καρδαμπίκης, προκειμένου να αποτραπεί μια τέτοια κίνηση από πλευρά της Τράπεζας. Οι παρεμβάσεις πέτυχαν την προσωρινή διατήρηση του καταστήματος, κάτι που φαίνεται καθαρά στην απαντητική επιστολή που έστειλε προ ημερών η Διοίκηση της ΕΤΕ σε έγγραφο που έστειλε τότε ο κ. Καρδαμπίκης. Στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι η αναδιάρθρωσή της και η επί το πλείστον ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ. Καρδαμπίκης ενημέρωσε τον Βουλευτή Ευρυτανίας για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες, μιας και προεκλογικά είχε δεσμευτεί για τη διατήρηση του συγκεκριμένου γραφείου συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο. Με τη σειρά του ο κ. Κοντογεώργος, έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζητά να επιληφθεί του θέματος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θέμα: “Υποκατάστημα ΕΤΕ Ραπτοπούλου Ευρυτανίας”

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα του θέματος για την συνέχιση λειτουργίας του καταστήματος της ΕΤΕ στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Είναι δέσμευσή μας γα την συνέχιση λειτουργίας του καταστήματος, του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στην Δυτική Ευρυτανία και σε ακτίνα 100χλμ».