Την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, ανακοινώθηκαν τελικά από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα και οι βαθμοί των πανελληνίων εξετάσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, στο τέλος καλοκαιριού πιθανότατα. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στο results.it.minedu.gov.gr

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τους βαθμούς τους και τις επιδόσεις με τους κωδικούς τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το υπουργείο Παιδείας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανακοίνωσε και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα καθορίσουν και τις Βάσεις εισαγωγής των πανελληνίων 2018 και θα δίνουν μια πρώτη ‘γεύση’ για το που θα κυμανθούν.

Οι υποψήφιοι της Ευρυτανίας, από το Καρπενήσι και από την περιφέρεια, όπως και πανελλαδικά, κατάφεραν να δουν τους βαθμούς τους μόνο με τον προσωπικό τους κωδικό, μιας και δεν αναρτήθηκαν φέτος ονομαστικά τα αποτελέσματα, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι επιτυχίες στο νομό μας ήταν και πάλι αρκετές.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2018.