Λίγο πριν κλείσουν την αυλαία τους και οι Γιορτές Δάσους, ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε με επιτυχία τις δυο κεντρικές τους συναυλίες για φέτος.

Μια άκρως ατμοσφαιρική βραδιά στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου χάρισαν “Οι Μέλισσες που αγριεύουν τις νύχτες”, στις 12 Αυγούστου.

Η αισθαντική Αναστασία Μουτσάτσου με την κρυστάλλινη φωνή της, ο εξαιρετικός συνθέτης – ερμηνευτής Alex Sid και ο πολυτάλαντος ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος ταξίδεψαν το κοινό με μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική μουσική παράσταση με τραγούδια από την ομώνυμη σειρά Άγριες Μέλισσες, αλλά και από γνωστά τραγούδια και διασκευές σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι!

Σε μια κατάμεστη πλατεία, το κοινό υποδέχτηκε τους Ονιράμα που χάρισαν μια μοναδική βραδιά με την ενέργειά τους και τις μελωδίες τους. Στους ρυθμούς χόρεψαν μικροί και μεγάλοι, το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου σε μια άκρως καλοκαιρινή και ξεσηκωτική συναυλία! Ο frontman Θοδωρής Μαραντίνης με την μπάντα του, ανάμεσά τους και ο δικός μας μουσικός Κωνσταντίνος Σαπούνης, έδωσαν τον παλμό με αγαπημένες παλιές και νέες τους επιτυχίες αλλά και με δημοφιλή τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.