Προβλήθηκε και το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην Ευρυτανία της ταξιδιωτικής εκπομπής ‘Εικόνες’, το βράδυ της Κυριακής, 3 Ιανουαρίου 2021, από την τηλεοπτική συχνότητα του OPENTV. Το πρώτο επεισόδιο στην Ευρυτανία σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έγινε η καλύτερη διαφήμιση για τις ομορφιές του τόπου μας.

Στο 2ο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης ξεκίνησε απ’ κει που είχε μείνει, δηλαδή τα χωριά της Ποταμιάς, τις ιστορικές Κορυσχάδες, το Βουτύρο και το Παλιό Μικρό Χωριό και ταξιδεύοντας κατά μήκος του Καρπενησιώτη ποταμού, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισας. Ο παρουσιαστής εντυπωσιασμένος με το μοναδικό τοπίο από τους ‘Πύργους του Καραϊσκάκη’, αλλά και την ιστορία της μονής, συνάντησε τον νέο ηγούμενο π. Ιωαννίκιο. Πριν φτάσουν στο μοναστήρι η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τα μοναδικά σημεία της διαδρομής «Κλειδί» και τα «Πατήματα της Παναγίας».

Ο επίλογος γράφτηκε με την ενθουσιώδη υποδοχή στον παρουσιαστή που επεφύλαξαν, στην πλατεία Καρπενησίου, ο Δήμος Καρπενησίου, ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, που πρόσφερε τοπικά πιάτα και Ευρυτανικές συνταγές και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, με τα μέλη του να  παρουσιάζουν παραδοσιακούς Ρουμελιώτικους χορούς με ζωντανή μουσική.

Σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα προβληθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του OPENTV και το τρίτο μέρος του αφιερώματος στην Ευρυτανία, με τον Δήμο Αγράφων.