Ομάδες γονέων πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο Καρπενήσι από την Κοινωνική Λειτουργό και επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», κα Σοφία Ι. Τασιού. Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 6 2ωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα πραγματοποιηθούν για γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, 5-12 ετών. Οι συναντήσεις των ομάδων γονέων θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω του προγράμματος Zoom, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.

Στόχος των Ομάδων Γονέων είναι να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας και γνώσης για τους γονείς και κηδεμόνες, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους προβληματισμούς, αγωνίες, και στήριξη ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονέα και να γνωρίσουν καλύτερα τους εαυτούς τους. Οι ημέρες διεξαγωγής είναι  Δευτέρα και Τετάρτη (πρωί ή απόγευμα).

Η υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οιαιτήσεις γίνονται στα γραφεία του Κέντρου ή μέσω e-mail στο kpalkion@otenet.gr και είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 09:00- 13:00, στο τηλέφωνο 22370 22904.

Φώτο αρχείου