Μία δυναμική και εξίσου δραστήρια χρόνια υπόσχεται και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου διατηρώντας την παράδοση του τόπου και περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα του μία σειρά από μαθήματα χορού για μικρούς και μεγάλους.

Το άνοιγμα της φετινής χρονιάς ο Σύλλογος επέλεξε να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο πραγματοποιώντας την προσκυνηματική πεζοπορία από το Καρπενήσι στην Παναγία την Προυσιώτισσα στο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022. Σε αυτή συμμετείχαν 15 μέλη του Συλλόγου κάνοντας την εθιμοτυπική βραδινή πεζοπορία και διανύοντας 29 χιλιόμετρα για να φτάσουν το πρωί στην Ιερά Μονή Προυσιώτισσας, προσκυνώντας την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και παίρνοντας την ευλογία της.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν καθημερινά οι εγγραφές για τους παλιούς αλλά και τους νέους μαθητές του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου από τις 7:00 το απόγευμα έως τις 8:00 κάθε μέρα, στον χώρο του Συλλόγου. Στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 1 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την συμμετοχή τους για τα μαθήματα που διοργανώνει ως Πολιτιστικός Σύλλογος και αφορούν όλες τις ηλικίες. Τα τμήματα τα φετινά τμήματα περιλαμβάνουν τους παραδοσιακούς χορούς με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων και θα υπάρξει τμήμα με μοντέρνους χώρους όπως επίσης και το πολύ επιτυχημένο τμήμα μουσικοκινητικής και θεατρικού παιχνιδιού για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου. Η έναρξη μαθημάτων για τους ενήλικες θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ για τα παιδικά τμήματα στις 30 Σεπτεμβρίου.