Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και περιοδείες για τον Απόστολο Γκλέτσο

2161

Την δική του μάχη δίνει ο κ. Απόστολος Γκλέτσος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τον συνδυασμό του ‘Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση – Η Στερεά Στο Επίκεντρο’. Συγκεκριμένα, ο κ. Γκλέτσος και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πραγματοποιούν μια σειρά περιοδειών σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα. Το Σάββατο 13/4/19 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε την Δημοτική Ενότητα Αυλίδος όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο, τις τοπικές κοινότητες και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους με σκοπό να ενημερωθεί για τις δράσεις αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Γκλέτσος παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου απελευθέρωσης της Εύβοιας από τους Τούρκους και απηύθυνε χαιρετισμό στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους.

Η επίσκεψη στην Βοιωτία

Την Πέμπτη 18/04/19, ουποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Απόστολος Γκλέτσος προγραμματίζει να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της Π.Ε.Βοιωτίας. Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφτεί την Περιφέρεια στην Λιβαδειά αλλά και το Δήμο Λιβαδειάς με σκοπό να συναντήσει τους εργαζόμενους τους Δήμου και να συνομιλήσει μαζί τους. Το μεσημέρι θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στοΓενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς  για να διαπιστώσει από κοντά ελλείψεις και προβλήματα.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

ΤoΣάββατο 20/4/2019 και ώρα 18:30ο κ. Γκλέτσος θα πραγματοποιήσει μαζί με την ομάδα τουτα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου στην πόλη της Λαμίας. Εκεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα έχει την δυνατότητα να συναντηθεί με πολλούς κατοίκους της Λαμίας και των γύρω περιοχών και να συνομιλήσει μαζί τους. Τον αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Νικόλαος. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας 10 (2ος όροφος-πάνω από το cafecentral).