Στο τραπέζι -εκτός από τις εκλογές– και το αίτημα για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή

«Στα σχοινιά δείχνει να βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις νέες αποκαλύψεις –που δεν έχουν όμως και τελειωμό- για τις υποκλοπές» αναφέρει σε άρθρο του ο Βασίλης Σκουρής στην ενημερωτικό ιστοσελίδα ieidiseis.gr. συγκεκριμένα στο άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η αποκάλυψη ενός μέρους ακόμα της λίστας από τα πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το κακόβουλο λογισμικό Pradator –μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι υπουργοί στο μέγαρο Μαξίμου, πρόσωπα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ακόμα και στενοί συνεργάτες και φίλοι της συζύγου του πρωθυπουργού- δημιουργεί ένα ζοφερό κλίμα και κατάσταση κινούμενης άμμου στην πολιτική ζωή της χώρας.

Στο τραπέζι του μεγάρου Μαξίμου επανέρχονται ως πράξη απελπισίας τα σενάρια για πρόωρες κάλπες εντός του Ιανουαρίου, με κάποιους συνεργάτες του πρωθυπουργού να εισηγούνται την ανακοίνωση πρόωρων εκλογών ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα, αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού! Δεν λείπουν, πάντως, να υπάρχουν και κάποιοι συνεργάτες του Μητσοτάκη που του εισηγούνται να εξαντλήσει κυριολεκτικά την τετραετία, προκηρύσσοντας εκλογές τον προσεχή Ιούλιο!

Μπροστά στα αδιέξοδα ενώπιον των οποίων βρίσκεται ο πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή…»