Με μια επιστολή επέλεξαν να ευχαριστήσει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ Καρπενησίου – Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας και Κέντρου Ψυχικής Υγείας, τον επιχειρηματία της πόλης του Καρπενησίου κ. Πρασσά για τη γενναιόδωρη δωρεά του σε υγειονομικό υλικό. Η επιστολή αναφέρει:

«Νέα σημαντική χορηγία στο σύλλογο εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Καρπενησίου!

Μας εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός της συνεχούς ηθικής αλλά και έμπρακτης στήριξής μας από την τοπική κοινωνία. Σήμερα 12 Ιανουαρίου του 2021 ο σύλλογός μας δέχτηκε μία νέα ευγενική χορηγία από τον κύριο Γεώργιο Πρασσά, ιδιοκτήτη του “Γραφείου τελετών ο Γιώργος” που διατηρεί στην πόλη του Καρπενησίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για: 5 ηλεκτρονικά πιεσόμετρα χειρός και 8 ηλεκτρονικά παλμικά οξύμετρα δακτύλου, διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμεύουν ιδιαίτερα για τη βέλτιστη νοσοκομειακή περίθαλψη των ασθενών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γεώργιο Πρασσά και ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στον ίδιο και στους οικείους του. Ελπίζουμε η πράξη του αυτή, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.»