Ο Συλλογός Αγιατριαδιτών Ευρυτανίας με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του www.agiatradites.gr, με αφορμή την γιορτή του χωριού στις 21 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, θέλησε να ευχαριστήσει όσους μέχρι τώρα έχουν συμπαρασταθεί και βοηθούν, τον Σύλλογο και κατ’ επέκταση το χωριό της Αγίας Τριάδας.

Στη μικρή γιορτή που διοργανώθηκε μέλη του Συλλόγου, προσέφεραν σε επισκέπτες και φίλους του χωριού μικρές γευστικές μπουκιές και τσίπουρο. Στόχος της δράσεις ήταν να εισφέρουν όλοι με τον οβολόν τους, μέσω του περιοδικού του Συλλόγου και των αναμνηστικών δώρων, στην προσπάθεια να χρηματοδοτήσουν τις προγραμματισμένες δράσεις τόσο για αυτό το καλοκαίρι όσο και για το επόμενο διάστημα.

Οι Ευχαριστίες…

Στην εταιρεία INTRACOM TELECOM, για τη χορηγία του Η/Υ για το γραφείου του Συλλόγου.

Ευχαριστεί επίσης το Δήμο Καρπενησίου και τον πρόεδρο του χωριού κ. Β. Ντάσιο για τα λουλούδια για τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου των γραφείων και το Μουσείο,  τα οποία φύτεψαν τα μέλη του Συλλόγου.

Τέλος ευχαριστεί το Παραδοσιακό Τυροκομειο Κουτρουμάνος και τα Παραδοσιακά γλυκά Τσιάτσος για την προσφορά τους σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα καθώς και την Ταβέρνα του Νώντα Ντάσιου και το Σύρραχο για το τσίπουρο που προσέφεραν στο Σύλλογο.

…και το κάλεσμα!

Ο Σύλλογος προσκαλεί και άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους και εθελοντές της ευρύτερης περιοχής της βόρειας πλευράς του Δήμου Καρπενησίου για συνεργασία, με σκοπό την ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής. Στόχος μας η ανάδειξη της Αγίας Τριάδας σε κέντρο πολιτισμού και πόλο τουριστικής έλξης για την ευρύτερη περιοχή των Κτημενίων του Δήμου Καρπενησίου.