Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Μ. Βρετανία, αγκάλιασε τα εγγόνια του για πρώτη φορά από το lockdown του Μαρτίου, χάρη σε αυτά τα φουσκωτά κοστούμια πολικών αρκούδων.

Η 71χρονη Μπάρμπαρα και ο 73χρονος Κλάιβ Γουόλσοου, δήλωσαν ότι ήταν τα «καλύτερα έξι λεπτά» της χρονιάς τους.

Το ζευγάρι έκανε έκπληξη στα εγγόνια τους, τον 6χρονο Κουίν, τον 8χρονο Μόργκαν, και τον 14χρονο Μακένζι, ανήμερα των Χριστουγέννων στο Λιντς.

«Συνήθως περνάμε την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί τους και αναρωτηθήκαμε τι θα κάναμε με όλα όσα συνέβαιναν. Θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί, γιατί αν αρρωσταίναμε, τα αγόρια θα ένιωθαν ότι ήταν υπεύθυνα για αυτό, κάτι που δεν θέλαμε. Αλλά τα κοστούμια λειτούργησαν πολύ καλά. Ήταν πλήρως κλειστά. Ήταν η καλύτερη ιδέα που είχα ποτέ», δήλωσε η ευτυχισμένη γιαγιά.

Η Μπάρμπαρα σκέφτηκε αυτή την έξυπνη ιδέα, ενώ έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές της online. Όπως είπε, ήταν «οι καλύτερες 15 λίρες που ξόδεψα ποτέ».

«Αυτή η χρονιά ήταν τόσο δύσκολη. Ήταν εξωπραγματική. Αυτά τα έξι λεπτά, απλής, καθαρής χριστουγεννιάτικης χαράς είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί», πρόσθεσε.

Ο γιος του ζευγαριού, Νιλ, μιλώντας στο LeedsLive, είπε: «Ήταν προφανώς θλιβερό το ότι δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας τα Χριστούγεννα, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν κατάφεραν να έχουν επαφή με τα παιδιά μου, τα εγγόνια τους για εννέα μήνες. Είναι καταπληκτικοί παππούδες. Έτσι, όταν ρώτησα τη μαμά μου τι θα ήθελε για τα Χριστούγεννα, είπε ότι ήθελε να αγκαλιάσει τα εγγόνια της».

Αφού έκαναν λίγη έρευνα, η οικογένεια βρήκε έναν τρόπο που οι δυο ηλικωμένοι θα μπορούσαν να έχουν ασφαλή επαφή, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του NHS. Οι Γουόλσοου, παρήγγειλαν στο ζευγάρι δύο φουσκωτά κοστούμια πολικές αρκούδες. «Η σκέψη των δύο γονέων μου να φορούν ένα τεράστιο κοστούμι πολικής αρκούδας, ήταν ξεκαρδιστική! Αλλά το να τους δω να μπορούν να αγκαλιάσουν τα παιδιά για πρώτη φορά από τον Μάρτιο, ήταν απίστευτο. Ήταν πραγματικά τα καλύτερα πέντε λεπτά του έτους», είπε ο Νιλ. (Πηγή: iefimerida.gr)

Φωτογραφία: leed-live.co-uk