Για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας, κάνει λόγο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου. Η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει σε σχόλιό της για τη συγκεκριμένη συνέντευξη:

«Ο κ. Δήμαρχος Καρπενησίου αντί να κουνάει το δάχτυλο στους δημότες αναμασώντας την καραμέλα της «ατομικής ευθύνης» και της «χαλαρότητας» όλων μας ας αναρωτηθεί για τα τραγικά αποτελέσματα των πολιτικών που και ο ίδιος εκπροσωπεί και υλοποιεί.

Για την πολιτική που άφησε το νοσοκομείο Καρπενησίου γυμνό με μόνο όπλο την αυταπάρνηση του προσωπικού. Κι ας αφήσει στην άκρη τα «μα και πριν δεν είχαμε ΜΕΘ» και «το θέμα δεν είναι να βάλουμε απλώς δύο κρεβάτια», γιατί θυμίζει τις φαιδρές δηλώσεις «πιο πολλές ΜΕΘ-πιο πολλοί θάνατοι» του κ. Γεραπετρίτη.

Ας αναρωτηθεί ο κ. Δήμαρχος για την … «θωράκιση» των σχολείων απέναντι στην πανδημία, για τις ελλείψεις σε καθαρίστριες, εκπαιδευτικούς για τις τάξεις των 25-27 μαθητών, για τα αντιεπιστημονικά ότι «στα σχολεία δεν κολλάει».

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Δήμαρχος το λιβάνισμα της κυβέρνησης κι ας ενώσει την φωνή του με τους ευρυτάνες που ζητάνε άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού κι όχι επικοινωνιακά  πυροτεχνήματα».