Στο περίπτερο 48 οι επισκέπτες της 7ης Γιορτής Μελιού, που πραγματοποιήθηκε από την 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου 2023 στο Ζάππειο Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να γευτούν το μοναδικό μέλι των αγραφιώτικων βουνών από την «Μέλισσα των Αγράφων». Στο περίπτερο της η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) μελισσοπαραγωγών των Αγράφων, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μοναδικά, αγνά και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, υπερτροφές υψηλής βιολογικής αξίας και να αναδείξει με τη συμμετοχή της την Ευρυτανία.

Η πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ κα Κατερίνα Γερονίκου ήταν η οικοδέσποινα και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και φυσικά Ευρυτάνες που πάντα επιλέγουν πιστά το μέλι από τα ελατοδάση του τόπου μας. Αναμεσά τους και η Βουλευτής Ευρυτανίας κα Θωμαΐς Οικονόμου η οποία επισκέφτηκε το περίπτερο της «Η Μέλισσα των Αγράφων» και συνεχάρη την όλη προσπάθεια και παρουσία των αγραφιωτών μελισσοκόμων.

Συνολικά στην γιορτή συμμετείχαν περισσότεροι από 70 μικροί Έλληνες παραγωγοί (πολλοί από τους οποίους νέοι και νέες μελισσοκόμοι) που εξέθεσαν τα προϊόντα τους ενώ παρουσίασαν στο ευρύ κοινό μοναδικές ποικιλίες μελιού από κάθε μεριά της Ελλάδας.