Η παρουσίαση του συνδυασμού ‘’Ανανέωση Προοπτική’’ του Θ. Μπαμπαλή στο Κερασοχώρι

1535

Με τις εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, ο νυν Δήμαρχος Αγράφων και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος στον ίδιο Δήμο, ο κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής παρουσίασε την Κυριακή 12 Μαΐου το συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική» παρουσία πλήθους κόσμου, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα, στηρίζοντας με θέρμη τον συνδυασμό.

Στην κατάμεστη πλατεία του Κερασοχωρίου και  μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων, που αποτελούν το ψηφοδέλτιο  του συνδυασμού του Δημάρχου Αγράφων.

Στην ομιλία του ο κ. Μπαμπαλής ανέλυσε διεξοδικά το έργο που επιτέλεσε η Δημοτική Αρχή για πέντε (5) συναπτά έτη που βρίσκεται στην διακυβέρνηση του Δήμου, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και σε όλα αυτά που κατάφερε να  εξασφαλίσει για τον Δήμο Αγράφων.

Επίσης ο Δήμαρχος Αγράφων πραγματοποίησε ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους Αγραφιώτες  να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να δώσουν την νίκη στην «Ανανέωση Προοπτική» κάνοντας λόγο για «καθαρή και ισχυρή εντολή  και αυτοδύναμη δημοτική αρχή», με σκοπό να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε το 2014 τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι «τα Άγραφα  δεν πρέπει να κάνουν  βήματα προς τα πίσω».

Τελειώνοντας την ομιλία του,ο κ.Μπαμπαλής ανέφερε ότι «Μαζί Συνεχίζουμε γιατί έχουμε την εμπειρία και την γνώση» ζητώντας από τον Αγραφιώτικο λαό «ισχυρή εντολή για έναν πανίσχυρο Δήμο Αγράφων»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Αριστείδης Τασιός,η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Κατερίνα Καλαντζή, καθώς και άλλοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης.

Το πρόγραμμα για τις προεκλογικές  περιοδείες Μπαμπαλή στους ετεροδημότες

Την Πέμπτη στις 15/5/2019 ξεκινά και το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του συνδυασμού«Ανανέωση Προοπτική» του Θεόδωρου Μπαμπαλή με σκοπό τις συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Αγράφων και των συνεργατών του με ετεροδημότεςσε Βοιωτία,Αιτωλ/νία,Φθιώτιδα και Αθήνα. Αναλυτικότερα, ομιλίες θα παραθέσει την Πέμπτη15/5/2019,ώρα12:00ο Δήμαρχος Αγράφων στο Σχηματάρι(ΚαφετέριαΧρήστου Γεώργιος), ενώ το βράδυ στις 20.00 θα βρεθεί στον Αλίαρτο(καφενείο Θεόδωρου Κατσαρού) Συνοικισμός Ευρυτάνων.Την Παρασκευή 17-5-2019 και ώρα12.00 στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου(Ταβέρνα Τριάδη Μιχόπουλου) και το βράδυ ώρα 20.00 στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου (Καφενείο Χρήστου Καλογεράκη). Την Κυριακή 19-5-2019 και ώρα 11.00 ο κ. Μπαμπαλής θα βρεθεί στη Λαμία (Καφέ ουζερί «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ» – Παγκράτι Λαμία), ενώ στις 18.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα(Ξενοδοχείο «ΠΑΡΝΩΝ» – 3ης Σεπτεμβρίου Πλατεία Λαυρίου). Την επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Αγράφων και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν όλα τα χωριά του Δήμου Αγράφων.