Η Διοικούσα Επιτροπή της Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο καφέ «Κάλλιον» στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, παρουσία της Ευρυτάνισσας Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη.

Στην κοπή παρέστησαν, εκτός από τα μέλη της ΔΕΕΠ που διοργάνωναν την εκδήλωση, ο Βουλευτής Ευρυτανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης  Άρης Τασιός, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Αικατερίνη Καλαντζή, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου Δημ. Καρατσίκης, ο διοικητής του Θεραπευτήριου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας και αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ  Κλεομένης Λάππας, η διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας Μαρία Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρπενησίου Ελπ. Φλωράκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγράφων Γεώργιος Παπαδήμος, μέλη και φίλοι της παράταξης. Μήνυμα απέστειλε η πολιτευτής Ευρυτανίας της Ν.Δ. Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, η οποία έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Βέβαια, παρόλο που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και η παρουσία της κας Ζαχαράκη προσέθεσε μια αίγλη στην εκδήλωση, πολλές ήταν οι απουσίες μελών και φίλων του κόμματος.