Σε συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, συμμετείχε ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, Κλεομένης Λάππας, την Παρασκευή 6 Μαΐου. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας& Κοινωνικών Υποθέσεων συμμετείχαν και οι Πρόεδροι των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, οι Πρόεδροι του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών, και του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Κας Μιχαηλίδου συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην κοινωνική πολιτική αλλά και τα προβλήματα,η λύση των οποίων αποτελεί κύριο στόχο, ευχαρίστησε τον Διοικητή και τους Προέδρους για την εντατική και αδιάκοπη δουλειά χάρη στην οποία επετεύχθη η προστασία τη ζωής των περιθαλπόμενων μέσα στην πανδημία ενώ επισήμανε:

«Συνεχίζουμε. Θωρακίζουμε και μεταρρυθμίζουμε. Όλες και όλοι μαζί».

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Κλεομένης Λάππας ανέφερε μεταξύ άλλων «η προστασία και φροντίδα των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας αποτελεί για εμάς ύψιστο χρέος. Συνεχίζουμε ακούραστοι με σεβασμό και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο».