Η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ.) τους Ευρυτανικούς συλλόγους να λάβουν μέρος στις διεργασίες  του 20ου  Τακτικού  Συνέδριου που  θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στην Αίθουσα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, στην οδό Κλεισθένους 15 στην Αθήνα, την  Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα  από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.  .

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριό θα είναι: Η διαδικασία νομιμοποίησης Αντιπροσώπων, η εκλογή προεδρείου Συνεδρίου και της εφορευτικής Επιτροπής. Επίσης θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και εποπτικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία και χώρο με τα ίδια θέματα και θα θεωρηθεί ότι βρίσκεστε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων σύμφωνα με το καταστατικό της Ο.Ε.Σ. από πλευράς αντιπροσώπων, λήγει το αργότερο στις 25 Μαΐου 2022 και ώρα 24:00. Την ίδια ημέρα και ώρα λήγει και η υποβολή από μέρους των Συλλόγων – Μελών των ονομάτων των αντιπροσώπων τους, οι οποίοι έχουν ορισθεί από την Γενική συνέλευσή τους είτε από το Δ.Σ. ως Σύνεδροι είτε έχουν ψηφισθεί στις εκλογές των Συλλόγων τους για να έχουν δικαίωμα ψήφου στο Συνέδριο της Ο.Ε.Σ.. Οι  Σύλλογοι – Μέλη εάν ψήφησαν στις τελευταίες αρχαιρεσίες τους μέχρι 150 φυσικά μέλη τους έχουν δικαίωμα να στείλουν τρείς (3) αντιπροσώπους για Συνέδρους. Αν ψήφησαν άνω των 150 μέλη τους υποχρεούνται να αποστείλουν ακριβές αντίγραφο της κατάστασης ψηφισάντων των συλλόγων τους. Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου στο Συνέδριο  για την εκλογή των μελών της διοίκησης της Ομοσπονδίας έχουν όσα μέλη –Σύλλογοι είναι ταμιακώς εντάξει. Η ετήσια συνδρομή κάθε συλλόγου – μέλους είναι 25 € ετησίως , 50 € για τα δύο χρόνια. Σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα: Κονιαβίτη Βασίλειο τηλ .6977778191, Κατσιάδα Θωμά τηλ.6977702610, Κόπανο Στέφανο τηλ  6978286499.