Το νομοσχέδιο έκτρωμα  να πεταχτεί στα σκουπίδια!

 Η επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη ήταν η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Υπουργό Εργασίας καθώς εκφράστηκε η παλλαϊκή και ομόθυμη απαίτηση: Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια. Δεν διορθώνεται. Δεν βελτιώνεται. Αποσύρετέ το τώρα!

Η απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων και φορέων στο Καρπενήσι έβαλε τη  βάση για κλιμάκωση του αγώνα, έδειξε την θέληση των εργαζομένων να αντιπαλέψουν το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Όσα επιχειρήματα και αν προωθούν η κυβέρνηση και η εργοδοσία, για να καλλωπίσουν ένα βάρβαρο αντεργατικό νομοσχέδιο και να το παρουσιάσουν ως κάτι σύγχρονο δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους.

Όσους επικοινωνιακούς μηχανισμούς και αν βάλουν να δουλεύουν διπλοβάρδιες για να συγκαλύψουν τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου, όσο και να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη μεγάλη επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη, όσο και αν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ με φθηνές δικαιολογίες επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην κλιμάκωση του αγώνα βοηθώντας έτσι την κυβέρνηση και την εργοδοσία, το απεργιακό ποτάμι θα είναι πιο ορμητικό στην νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Ιούνη.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα για όλους μας!

Απαιτούμε να πεταχτεί στα σκουπίδια το αντεργατικό τερατούργημα, διεκδικώντας  σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, μέτρα στήριξης των ανέργων, αυξήσεις σε μεροκάματα-μισθούς-συντάξεις, 13ο και 14ο μισθό και σύνταξη, κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, Παιδεία και Υγεία αντάξια των αγώνων και των θυσιών του λαού.

Η κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτό το τερατούργημα.

Η δύναμη και το δίκιο είναι με το μέρος μας. Είναι με τους πολλούς και τους βασανισμένους. Είναι με τους εργαζόμενους. Μεταφέρουμε το αγωνιστικό κλίμα, το κλίμα ξεσηκωμού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατικό και λαϊκό σπίτι, σε κάθε γειτονιά.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ, ΣΤΙΣ 7ΜΜ