Μετά από σχεδόν 6 μήνες απουσίας από εκδηλώσεις λόγο της πανδημίας και μετά από δυο χρόνια από την τελευταία κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ανοικτή εκδήλωση, ο Σύλλογος Γυναικών Νόμου Ευρυτανίας πραγματοποίησε την κοπή στο Cinema cafe την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας φίλοι και οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις ευχές τους για το νέο έτος, αλλά και να ενημερωθούν από το Σύλλογο για τις νέες δράσεις, τις εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν από το Σύλλογο το 2022, όπως τα Μαθήματα Δια Βίου Μάθησης και τα Καλλιτεχνικά και Δημιουργικά Εργαστήρια.  

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιουλία Πετροπούλου αφού ευχαρίστησε και καλωσόρισε όλες και όλους  τους παραβρισκόμενους, ανακοίνωσε τα σχέδια του Συλλόγου, αλλά και τα 13 προνόμια κάθε μέλους του αποκτώντας την κάρτα μέλους, μια καινούρια πρωτοβουλία – πρόταση του Συλλόγου, που χαροποίησε όλα του τα μέλη.

Η κ. Πετροπούλου ευχαρίστησε επίσης το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Σουλιώτη Νίκο, την κ. Καλαντζή Αικατερίνη Αντιπεριφερειάρχη Δασικής και Ορεινής Πολιτικής, την κ. Τσιουγκρή Κωνσταντίνα Πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ξεχωριστές ευχαριστίες και στις κύριες Πάναρα Αντιγόνη και Κατσαρή Ελένη για τις γευστικές και όμορφες βασιλόπιτες που πρόσφεραν στην εκδήλωση, αλλά και τους χορηγούς  για τα όμορφα δώρα που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση: Κρίντα Αικατερίνη. Φαρμακείο Ζωή Σουλιώτη, Στεγασμένα Φαρμακεία και Παραδοσιακά Ζυμαρικά ‘Γιαγιά Ερασμια’- Όλγα Κουτρομάνου.

Το φλουρί κέρδισε η κυρία Μαγαλιου Βασιλική της οποίας το δώρο, ένα όμορφο κόσμημα, ήταν χορηγία του ALKYONI TRAVEL KARPENISSI, Γαλάνης Νικόλαος.