Η μικρή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων κατά του covid 19 έφερε αμέσως και τις πρώτες διοργανώσεις εκδηλώσεων για την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους Ευρυτανανικούς συλλόγους. Αν και ακόμα υπάρχουν περιορισμοί στους εσωτερικούς χώρους, μέλη και φίλοι των συλλόγων δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν με τους συντοπίτες τους, να διασκεδάσουν μετά από δυο χρόνια μιας και αντίστοιχες εκδηλώσεις δεν πραγματοποιούνταν όλο αυτό το διάστημα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ραπτοπούλου την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου. Το ΔΣ του συλλόγου ευχήθηκε σε μέλη και φίλους και έθεσε του νέους στόχους για το 2022.

‘‘Καλή και ευλογημένη χρονιά… Όταν είμαστε ενωμένοι ακόμα και σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες πάντα καταφέρνουμε ότι βάζουμε στόχο. Ο Σύλλογος μας είναι εδώ ανοιχτός προς κάθε ιδέα και βοήθεια για όλους, με σκοπό να δημιουργούμε προϋποθέσεις για τον τόπο μας και το χωριό μας’’

‘‘Καλή Χορευτική Χρονιά’’ ευχήθηκαν ΔΣ και μέλη του Συλλόγου Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς «Τα Άγραφα», την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

‘‘Μετά από αρκετό καιρό και περιορισμούς κόψαμε φέτος με ιδιαίτερη χαρά, την βασιλόπιτα του Συλλόγου και του χορευτικού μας, απολαμβάνοντας ξανά όλα όσα μας στερήθηκαν. Υγεία για όλους και σύντομα επιστροφή στην κανονικότητα και την παράδοση’’

Και τα μέλη της ΑΛΑΚ Καρπενησίου έκοψαν φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Καρπενήσι, σε  μια όμορφη βραδιά με πολλά δώρα, αλλά και απονομές βραβείων σε όσους διακρίθηκαν αγωνιστικά το 2021.