Την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, αλλά και στους χρονίως πάσχοντες, που στεγάζονται στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, έδειξε έμπρακτα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δυτικής Ευρυτανίας, αλλά και αρκετοί συμπολίτες μας, προβαίνοντας σε μια σημαντική προσφορά της Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργαλής Δημήτριος, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας και τα μέλη του Δ. Σ., αλλά και οι συμπολίτες Αγραφιώτης Γρηγόρης από τα Τοπόλιανα Αγράφων, Μούτσελος Θύμιος από τον Άγιο Δημήτριο Αγράφων, Ρεσίτης Στέλιος από τα Τοπόλιανα Αγράφων και Σιαλμάς Βασίλης από τη Γρανίτσα Αγράφων προσέφεραν τέσσερα (4) αρνιά στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας για το Πάσχα, ώστε να γευτούν τα πασχαλινά εδέσματα των ημερών.
Ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Κλεομένης Λάππας ευχαρίστησε τόσο τον Κυνηγετικό Σύλλογο, όσο και τον καθένα από τους πολίτες ξεχωριστά αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρει υγεία, ελπίδα και ευτυχία σε αυτούς και τις οικογένειές τους!»