Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Καβάλας. Μετά από ένα διαπληκτισμό, η γυναίκα μαχαίρωσε επιβάτη που καθόταν δίπλα της…

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (18-07-2021) μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας που εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα – Δράμα. Μια γυναίκα μαχαίρωσε έναν άντρα που καθόταν δίπλα της.

Το λεωφορείο σταμάτησε το δρομολόγιό του και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η γυναίκα συνελήφθη.                                                  

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της άγριας επίθεσης αλλά πληροφορίες του kavala-portal.gr, αναφέρουν ότι προηγήθηκε μεταξύ τους διαπληκτισμός. Σύμφωνα με άλλες πηγές, τα δύο άτομα γνωρίζονταν από παλιά.

Σε κάθε περίπτωση η γυναίκα άνοιξε την τσάντα της και έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί της. Με αυτό επιτέθηκε στον διπλανό της και τον μαχαίρωσε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Νίκος Πανταζής, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στην περιοχή του Δοξάτου.

Πηγη: Newsit.gr