Τα νέα πρόσωπα που αναδείχτηκαν από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Πανευρυτανικής Ένωσης, έτοιμα να αναλάβουν ενεργό δράση, μαζί με πρόσωπα που έχουν πολυετή θητεία στην Ένωση, αποτελούν το νέο Δ.Σ., εκπροσωπώντας όλες τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη συνεδρίασή του στις 26 Μαρτίου 2022, ύστερα από σχετική πρόσκληση του συμβούλου που πλειοψήφησε κατά τις αρχαιρεσίες της 20ης Μαρτίου 2022 κ. Κώστα Αντ. Παπαδοπούλου. Νέος Πρόεδρο ορίστηκε ο κ. Δημήτριος Επαμ. Δέπος και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης απαρτίζεται από τους: Αντιπρόεδρος: Αθανασία (Νάνσυ) Κ. Ντζιώρα, Γ. Γραμματέας: Κώστας Αντ. Παπαδόπουλος, Ταμίας: Ανδρέας Κ. Ζούκας, Έφορος: Αριστείδης Κ. Ντέκας, Μέλη: Κων/νος Γρ. Παπατζίμας (ορίζεται και ως αναπλ. Έφορος), Αθανάσιος Δ. Σταμάτης, Κωνσταντίνος Σπ. Τσιώλης (ορίζεται και ως αναπλ. Γραμματέας) και Κωνσταντίνος. Γ. Φούκας (ορίζεται και ως αναπλ. Ταμίας).

Η απόφαση της εκλογής του νέου προεδρείου και των μελών ήταν ομόφωνη και αποφασίστηκε, επίσης, να συμμετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις και ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος κ. Στυλιανός Κουτρής. Κατά την πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκαν γενικά και οι προτάσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για τις δραστηριότητες της Ένωσής και για τις οποίες θα υπάρξει απόφαση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, η οποία ορίστηκε για τις 31 Μαρτίου 2022.