Με πάθος ο αγώνας βόλεϊ της Α΄ Πανελλήνιας φάσης των Λυκείων στο κλειστό της Γρανίτσας

2830
  • Επικίνδυνες οι εγκαταστάσεις του γηπέδου Γρανίτσας καταγγέλλουν μαθητές & καθηγητές
  • Περιμένουν να τηρηθεί η υπόσχεση Μπακογιάννη για κατασκευή κλειστού γηπέδου στο Ραπτόπουλο

Στα πλαίσια της Α΄ Πανελλήνιας φάσης των Λυκείων στο αγώνισμα της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) συναντήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου –Λ.Τ. Γρανίτσας, την περασμένη εβδομάδα, οι ομάδες των Λυκείων Ραπτόπουλου και Γρανίτσας. Ο αγώνας κινούμενος σε αθλητικά πλαίσια τα είχε όλα: αγωνία , πάθος διακυμάνσεις στο σκορ , συναίσθημα και προπαντός χαρά και διασκέδαση. Νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η ομάδα της Γρανίτσας με σκορ 2-0 (25-9, 25-21) σετ. Τον αγώνα παρακολούθησαν οι μαθητές και οι καθηγητές και των δύο σχολείων.

Το αρνητικό όμως ήταν ότι το κλειστό γυμναστήριο στερείται συντήρησης εδώ και πολλών χρόνων και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα οι αθλητές καθώς και οι μαθητές που παρακολουθούσαν να ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα. Θερμή παράκληση των Διευθυντών των σχολείων καθώς και των συλλόγων καθηγητών και των μαθητών να σκύψουν οι αρμόδιοι στο πρόβλημα.

Επίσης το Γυμνάσιο- Λ.Τ. Ραπτοπούλου δεν διαθέτει κλειστό γυμναστήριο , παρά τις διαβεβαιώσεις αρμόδιων τοπικών και περιφερειακών αρχών ότι θα προχωρήσουν στην κατασκευή του πριν ένα χρόνο περίπου. Και παρά τις δηλώσεις δημόσια του κ. Μπακογιάννη στην καλοκαιρινή του περιοδεία στο Ραπτόπουλο ότι θα προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του και παρά τις ανακοινώσεις στον τύπο για έγκριση μελέτης 60.000 ευρώ. Όπως μας διαβεβαιώνει ο Διευθυντής και ο σύλλογος γονέων, μαθητών και καθηγητών του σχολείου καμία ενέργεια δεν έπεσε στην αντίληψή τους και κανένας δεν ήρθε για τη μελέτη στο χώρο του σχολείου.