Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, η εκδήλωση για την κοπή της πίτα του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας ‘Βελούχι’.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του πατέρα Δημητρίου Σκόνδρα και στη συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Παπαϊωάννου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και έδωσε τις θερμές ευχές του Δ.Σ. για το νέο έτος. Στη συνέχεια ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στο Δημήτρη Ευαγγελοδήμο. Ο κ. Ευαγγελοδήμος, «ψυχή» του περιοδικού στου Συλλόγου «Καρπενησιώτικα» τιμήθηκε για τη μακροχρόνια προσφορά του στο Σύλλογο και ιδιαίτερα για την συμβολή του στην δημιουργία και επιμέλεια του περιοδικού.

Ακολούθησε δείπνο και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, η πρώην Υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα, ο βουλευτής Ευρυτανίας, ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Καρανίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλατζή, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ευρυτανίας Σοφία Φλέγκα, η πολιτευτής της ΝΔ, ιατρός Θωμαΐς Οικονόμου αλλά και πολλοί εκπρόσωποι Ευρυτανικών Συλλόγων.