Στην Κρέντη Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγράφων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με επιτυχία το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγράφων Γεώργιος Παπαδήμος, o πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγράφων Γεώργιος Ρήγας, μέλη και φίλοι της Οργάνωσης.

Τη ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Ιωάννης Οικονομίδης, ο γραμματέας Αθανάσιος Μπαλτάς και το μέλος Κωνσταντίνος Μαντζιούτας. Τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπενησίου εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Ελπιδοφόρος Φλωράκης. Επίσης, παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση: ο βουλευτής Ευρυτανίας της Ν.Δ. Κώστας Κοντογεώργος, η πολιτευτής Ευρυτανίας της Ν.Δ. Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Αικατερίνη Καλαντζή, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων Ηρώ Νταλαφούρα και Χρήστος Δημητρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγράφων Χρήστος Μπούρας και η διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας Μαρία Παπαϊωάννου.

Όπως ήταν φυσικό και αυτή η εκδήλωση κινήθηκε σε προεκλογικό κλίμα. Μένει μόνο να ανακοινωθούν κι επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ για την Ευρυτανία, ώστε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί τελικά το ρεπορτάζ για την υποψηφιότητα της κας Παπαϊωάννου που θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος.