Οδυσσέας-Ανδρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του ιστορικού hip hop συγκροτήματος Razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο συνιδρυτής των Razastarr εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 30ό χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών-Θίσβης. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε και αναζητείται.

Ο ξαφνικός θάνατος του Οδυσσέα, σε ηλικία 46 ετών, έχει προκαλέσει θλίψη ιδιαίτερα στη hip hop σκηνή. Μάλιστα, υπήρξε ένας άνθρωπος που προσπαθούσε πάντοτε να στέκεται αλληλέγγυος προς τους συνανθρώπους του και, πρόσφατα, είχε στηρίξει τους πυρόπληκτους από τις φωτιές στη χώρα μας.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Razastarr (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος και Νικόλας Καρίμανλης ) δημιουργήθηκαν το 1993. Είναι ένα από τα πρωτοπόρα και πλέον ιστορικά hip hop σχήματα στην Ελλάδα. Ο Οδυσσέας και ο Νικόλας, ως Razastarr, κυκλοφόρησαν δισκογραφικά τρεις δουλειές («Τα πιο όμορφα όνειρα είναι ανώνυμα», «Το κελί», «Όπως λιώνει το κερί»). Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει από ένα solo album ο καθένας: «Από το μηδέν στο είμαι» (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005), «Εν χρόνω» (Νικόλας Καρίμανλης, 2007). Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez, μαζί με τους JK1 και Dj Wheel M. Τη νέα δουλειά του είχε παρουσιάσει στο Ρομάντσο το 2020.

vice.gr