Ζητάει και δασκάλους για ευρωπαϊκούς χορούς

Δουλεύοντας αδιάκοπα για τη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης της Ευρυτανίας, αλλά και γενικότερα για τη δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση όλων των ηλικιών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου ξεκίνησε τις εγγραφές της περιόδου 2021-22. Με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων τα μαθήματα αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα και οι εγγραφές παλιών και νέων μελών θα γίνονται καθημερινά στο χώρο του Συλλόγου (Γ. Παπανδρέου 1, κάτω από το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου), από σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρες 7 έως 8μμ το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα.

Φέτος διδάσκονται:

Παραδοσιακοί χοροί (παιδικό τμήμα για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου και τμήματα ενηλίκων για αρχάριους, προχωρημένους και τμήμα παραστάσεων). Επίσης θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής προσχολικής και σχολικής ηλικίας και παιδικό θεατρικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Στα πλαίσια της διεύρυνσης των μαθημάτων χορού ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου ζητά συνεργάτες για την εκμάθηση ευρωπαϊκών χορών και τη δημιουργία τμημάτων μοντέρνων χορών (Latin, salsa, μοντέρνο, σύγχρονο, hip hop, commercial) κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του Συλλόγου.