Ομάδες γονέων από το Κέντρο πρόληψης «Αλκυόνη».

3904

Έως 31 Οκτωβρίου οι αιτήσεις.

Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και σημαντικό πρόγραμμα για τους γονείς πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη». Οι λεγόμενες «Ομάδες γονέων» έρχονται να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας για τους γονείς με σκοπό  να μοιραστούν αγωνίες, να πάρουν στήριξη ο ένας από τον άλλο, ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονέα.

Ομάδες γονέων πρόκειται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο Καρπενήσι από την Κοινωνική Λειτουργό- Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», κα Σοφία Ι. Τασιού.

Σε ποιους απευθύνεται:


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, 5-12 ετών. Οι έξι (6) συναντήσεις των ομάδων γονέων θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη», στην οδό Αγγέλων 1 (έναντι Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου) και θα έχουν διάρκεια  2 ώρες  εβδομαδιαίως.

Το Κέντρο Πρόληψης σας προσκαλεί να συμμετέχετε με την εμπειρία και την παρουσία σας στις ομάδες γονέων με θέμα: «Ο μύθος του τέλειου γονιού».

 Ημέρες διεξαγωγής: Δευτέρα και Τετάρτη (πρωί ή απόγευμα)

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτώβρη 2018 και η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Περιορισμένος ο αριθμός θέσεων

 Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να  προσκομίσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του του ως άνω Κέντρου ή θα αποστέλλονται με φαξ στο 2237022907 ή με e-mail στο kpalkion@otenet.gr ή θα συγκεντρωθούν και θα κατατεθούν συνολικά μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 09:00-14:30, στο τηλέφωνο 22370 22904.