Ο Θωμάς Ευαγγελογιώργος από το Ραπτόπουλο τρίτος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας

3316

Όλες οι έδρες στο Φάνη Σπανό

Μετά την έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου Καρπενησίου, και η τρίτη έδρα του περιφερειακού συμβουλίου για το νομό Ευρυτανίας πηγαίνει στην πρώτη σε ψήφους παράταξη του Φάνη Σπανού. Τρίτος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας είναι ο Θωμάς Ευαγγελογιώργος από το Ραπτόπουλο Αγράφων. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται περιφερειακός σύμβουλος από τα Άγραφα.

Ο κ. Ευαγγελογιώργος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναφέρει σε ανάρτησή του μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Φίλες Ευρυτάνισσες κ φίλοι Ευρυτάνες.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σας κ κατόπιν των αποτελεσμάτων της Κυριακής θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδίας για την στήριξη σας τόσο στην παράταξη μας “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” όσο και σε εμένα προσωπικά. Επετεύχθη μια μεγάλη νίκη με επικεφαλής τον Φάνη Σπανό που οφείλεται σε εσάς. Προσωπικά κ εγώ σας ευχαριστώ για την 3η θέση κ σας υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω τα μέγιστα έτσι ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Ευχαριστώ επίσης όλη την ομάδα μας που έδωσε μια μεγάλη μάχη όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα κορίτσια της ομάδας μου για όλη την στήριξη κ βοήθεια σε αυτό το διάστημα διότι κατέβαλαν τα μέγιστα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου κ την γυναίκα μου Λένα Μαντζιούτα που με στήριζε αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα.

Σηκώνουμε μανίκια κ επιμένουμε στην αγαπημένη μας Ευρυτανία.

Σας ευχαριστώ θερμά».