Ο ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας στηρίζει επίσημα την υποψηφιότητα Λερογιάννη

3776

Με δελτίο τύπου της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, ανακοινώνει την επίσημη υποστήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου, Δημήτρη Λερογιάννη. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Επιδίωξή μας  πάντα ήταν η συμπόρευση ευρύτερων κοινωνικών, πολιτικών δυνάμεων και προσώπων με σκοπό τη δημιουργία παράταξης που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση του  Δήμου Καρπενησίου.

Προσανατολισμένοι σταθερά σε αυτήν την κατεύθυνση για όλο το προηγούμενο διάστημα με υπομονή αλλά και επιμονή είχαμε συζητήσεις και  διαβουλεύσεις με κινήσεις και πρόσωπα για τη δημιουργία ευρέος σχήματος χωρίς ηγεμονισμούς,  όρους και προϋποθέσεις.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες συσπειρώθηκαν πρόσωπα και κινήσεις που επιθυμούσαν την ανατροπή των κατεστημένων αντιλήψεων στη διοίκηση του δήμου με προσανατολισμό την εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των δημοτών  και όχι τις προσωπικές επιδιώξεις παραγόντων, διαδόχων και κληρονόμων.

Θεωρούμε ότι  όλες οι πλευρές έπραξαν το αναγκαίο. Έτσι έγινε κατορθωτό να καταλήξουμε στην ενδεδειγμένη λύση και για τον επικεφαλής που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Λερογιάννη.

Οφείλουμε επίσης να τονίσουμε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έθεσαν στη διάθεση του κοινού μας σκοπού τον εαυτό τους χωρίς υστεροβουλίες και με διάθεση για προσφορά. Χαρακτηριστική περίπτωση που πρέπει να εξάρουμε, του Λεωνίδα Παπαδόπουλου που απεσύρθη υπέρ του Δ. Λερογιάννη. Η στάση του αυτή τον τιμά.

Εμείς στηρίζουμε ενεργά και δια της συμμετοχής μας  το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο για το Δήμο Καρπενησίου, Δημήτρη Λερογιάννη. Τον θεωρούμε ως  την άριστη επιλογή. Καλούμε τους φίλους και  όλους τους δημότες να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις».