Μέχρι σήμερα 9 Ιουνίου η προθεσμία

Ο Δήμος Καρπενησίου, λόγω των δύσκολων καταστάσεων και προς διευκόλυνση των δημοτών, ανακοίνωσε την παράταση των αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής των βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για το Σχολικό έτος 2020-2021 μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Εν όψει των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν από την εμφάνιση του ιού COVID 19 και για την τήρηση  της υγιεινής και της ασφάλειας τόσο των ενδιαφερομένων όσο και των εργαζομένων οι αιτήσεις θα αποστέλλονται  προς εξυπηρέτηση όλων  στο mail: a.mpessa@0716.syzefxis.gov.gr,με (Υπεύθυνη παραλαβής αιτήσεων η Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικών υπηρεσιών Αγγελική Μπέσσα).

Οι γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους δύνανται να τα υποβάλλουν σε φυσικό αρχείο ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο  22373-50039 καθημερινά από τις 9:00π.μ έως 13:00μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και εύρεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου: www.karpenissi.gr.