Περιοδείες ξεκινά ο Αλέξης Καρδαμπίκης

1981

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης και οι συνεργάτες του θα πραγματοποιήσουν μια σειρά περιοδειών, οι οποίες ξεκινούν την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 με επίσκεψη στους Ετεροδημότες Βοιωτίας και συγκεκριμένα στο Σχηματάρι, στην Ελάτη και στον Αλίαρτο.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 ο κ. Καρδαμπίκης θα βρίσκεται το πρωί στο Μαραθιά, την Ανατολική Φραγκίστα, την Επισκοπή και το Νεοχώρι, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το Παλαιοχώρι, τον Αγ. Γεώργιο και τη Δυτική Φραγκίστα. Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Παλαιά Βίνιανη, τη Δάφνη και τη  Μαυρομμάτα, ενώ το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο, στη Χρύσω, στη Βίνιανη, στο Κερασοχώρι και Κρέντη.

Την Κυριακή 19 Μάιου 2019 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στους Ετεροδημότες Αιτωλοακαρνανίας  στο Αγρίνιο.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στο Λημέρι, στη Βούλπη, στο Λογγίτσι, στον Τριπόταμο, στην Παλαιοκατούνα και στην Τσούκα.

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 το πρωί στο Λιθοχώρι, στα Χρύσοβα, στο Πρατοβούνι, στη Βαλαώρα, στο Καστράκι Βαλαώρας, στα Τοπόλιανα, στην Ποταμιά και στη Γρανίτσα.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στα  Κέδρα, στον Πρόδρομο, στους Μεταξάδες, στα Φουσιανά, στο Βασιλέσι, στο Κάτω Ραπτόπουλο και στο Νέο Αργύρι, ενώ το απόγευμα στη Δαφνούλα, την Ιτέα, στα Λεπιανά και στο Ραπτόπουλο. Ο κύκλος των περιοδειών του συνδυασμού  «Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων» θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 με επισκέψεις στο Μάραθο, στο Μοναστηράκι, στα Επινιανά, στο Τρίδενδρο, στο Τροβάτο, στα Βραγγιανά και στα Άγραφα