“Πολιτικές παρεμβάσεις”

1494

Αγαπητή κ. Σουλιώτη

Υποψήφια δήμαρχος Αγράφων

Θέλω να σχολιάσω την συνέντευξή σας στα  Ευρυτανικά Νέα, της Τετάρτης  8 Μαΐου 2019, σελίδα 9, γιατί χρήζει απαντήσεως. Με πόνο ψυχής, σου απαντώ γιατί είσαι νέα και άπειρη ακόμη και εύχομαι να μαθαίνεις. Και όπως εμήνυσα στον συνοδοιπόρο σου, Δημοσθένη Τσιαμάκη: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ.

Σε ερώτηση των  Ευρυτανικών Νέων «Εάν επιδιώκετε νίκη από την πρώτη Κυριακή για να έχετε μια καθαρή εντολή….», απαντάτε: « Η καθαρή εντολή και η καθαρή νίκη είναι το ζητούμενο αυτών των εκλογών. Μόνο έτσι θα μπορούμε να μιλάμε για δυνατότητα υλοποίησης των ιδεών μας…» και πιο κάτω λέτε: «ο κόσμος είδε ότι δεν συμμετείχα σε υπόγειες διαπραγματεύσεις, εγώ προσωπικά δεν χειραγωγήθηκα από κανέναν, δεν είμαι ο μπροστινός άνθρωπος κανενός, δεν στηρίχθηκα σε παρωχημένους πολιτικούς ηγέτες του παρελθόντος (η υπογράμμιση δική μου), γνωστούς ακόμη και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ποιον στηρίζουν. Αν το όραμα είναι η αναγέννηση, αυτή σίγουρα δεν μπορεί να επιτευχθεί στηριζόμενη στα πολιτικά «ερείπια» του παρελθόντος και στις παρωχημένες πολιτικές. Ο νοών νοείτο». Και εννόησε «ο ενοών» κ. Σουλιώτη.

Πρώτον: Αυτά τα πολιτικά «ερείπια» κάνουν οτιδήποτε μπορούν να σε στηρίζουν, είτε δίπλα σου είτε μέσα στο συνδυασμό σου. Τηλεφωνούν στις 12:16 τη νύχτα της Αναστάσεως, μεσούσης της λειτουργίας, και του Αγίου Γεωργίου (μεγάλη η χάρη του) την 7ην πρωινή για επείγουσα συνάντηση. Γιατί αυτή η «πρεμούρα»; Γιατί ένας άσχετος με τον συνδυασμό σου, πήρε εντολή από εσένα προσωπικά να μάθει τι προτιθέμεθα να κάνουμε εγώ και ο Νίκος Φούκας και ότι εσύ έχεις μια ακόμη θέση στο συνδυασμό σου; Γιατί αυτό το άγχος της «αυτοδυναμίας»; Γιατί να ζητάς την στήριξη των «ερειπίων»;

 Με λίγα λόγια κ. Σουλιώτη λίγος σεβασμός δεν βλάπτει σε αυτά τα πολιτικά «ερείπια» όπως μας αποκαλείς. Εμείς, οι πρώτοι δήμαρχοι πήραμε διαλυμένες κοινότητες και παραδώσαμε ολοκληρωμένους δήμους, με όλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες της εποχής. Όλα αυτά εσείς τα έχετε μπροστά σας, εάν εκλεγείτε. ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΔΕΙΚΝΥΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ. Σημασία έχει όχι τι υπόσχεσαι αλλά τι παραδίδεις στο τέλος. Αυτό μέλλει να το δούμε. Δεύτερον, σε αφήνω κ. Σουλιώτη να βυθίζεσαι στο « ΌΡΑΜΑ» της αναγέννησης σου ως Μαρία Αντουανέτα, ευωχούμενη μέσα  στην αυτοδυναμία σου από την πρώτη Κυριακή των εκλογών με την «ομάδα-τσίρκο» του συνδυασμού σου και επωχούμενη στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτά τα λίγα

Και για την πιστοποίηση αυτών,

Βασίλης Γούλας Ένα πολιτικό «ερείπιο» για την ώρα