Με δυο θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και όπως πάντα με την προσεγμένη επιμέλεια και παρουσίαση, έπεσε η αυλαία για τις θεατρικές παραστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου.

Την κλασική ελληνική κωμωδία ‘Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη’ των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη ανέβασε η θεατρική ομάδα του Συλλόγου σε τρεις διαδοχικές παραστάσεις στις 24 25 και 26 Ιουνίου το βράδυ. Στο κατάμεστο θέατρο του αμφιθεάτρου της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου το κοινό είχε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί παρακολουθώντας την γνωστή κωμωδία καταστάσεων, που με τις έξυπνες ‘πινελιές’ της διασκευής από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου, πρόσφερε ακόμα περισσότερο γέλιο φέρνοντάς ένα κλασικό έργο της δεκαετίας του ’60 στο σήμερα. Όπως πάντα το κοινό έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, χειροκροτώντας θερμά όλη την ομάδα, την σκηνοθέτη κα Σκηνοθεσία Βασιλική Σταμάτη και τους ηθοποιούς ηθοποιοί): Ηλία Τσώνη, Σπύρο Τσιούρη, Μαρία Βουτσέλη, Ρούλα Βαστάκη, Χρήστο Βλάχο, Ελισσάβετ Αλατάρη, Τατιάνα Καλλέργη, Σοφία Πατσιαλού, Βίκυ Σιαμπούλη, Παναγιώτη Στεργιάνη, Κώστα Τσιάμη και Γιάννη Χαλαστάνη.

Τη σκυτάλη πήρε το παιδικό θεατρικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, με την επιμέλεια, σε κείμενα και σκηνοθεσία της κας Νεκταρίας Ευσταθιάδου, παρουσιάζοντας με ελεύθερη είσοδο το έργο «9 διαζύγια» σε δύο συνέχειες, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου στο ανοιχτό Αμφιθέατρο Βασικής Βιβλιοθήκης. Ο δικηγόρος διαζυγίων Ρωμανός Σπανομπριζόλας και η απλήρωτη γραμματέας του Δέσποινα, μαζί με εννέα ζευγάρια που θέλουν να χωρίσουν, χάρισαν μοναδικές στιγμές γέλιου, με του μικρούς ηθοποιούς να ‘μπαίνουν’ στον κόσμο των μεγάλων και να κλέβουν τις εντυπώσεις.