Σε αναβρασμό βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μιας και σε προηγούμενη συνεδρίαση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συσπειρώθηκαν και δεν ψήφισαν το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2021.

Βέβαια, όπως τονίζει η περιφερειακή αρχή στο τεχνικό πρόγραμμα δεν υπάρχει το ναι ή το όχι δεν ψηφίζουν οι σύμβουλοι υπέρ ή κατά αλλά υπάρχουν προτάσεις και ψηφίζεται η μία ή η άλλη. Όταν δεν υπάρχει άλλη πρόταση τότε περνά το τεχνικό πρόγραμμα που κατατέθηκε. Οπότε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021, πέρασε και χωρίς τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, δήλωσε στον Ευρυτανικό Παλμό, για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος:

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει Τεχνικό Πρόγραμμα. Η πρόταση της Περιφερειακής Αρχής εγκρίθηκε στην 9η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, καθώς δεν υπήρξε εναλλακτική πρόταση από άλλη Παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με το σχετικό Νόμο. Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερα αυξημένο κοινωνικό πρόσημο, που ακουμπά στις ανάγκες των τοπικών μας κοινωνιών και των ανθρώπων.»

φωτο αρχειου