Χρόνος προετοιμασίας: 10’ | Χρόνος μαγειρέματος: 30- 35’ | Μερίδες: 8

Υλικά

2 ώριμες μπανάνες, πολτοποιημένες

100 γρ. νιφάδες βρώμης

100 γρ. αλεύρι βρώμης

2 κ.σ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο

1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

⅓ κ.γλ. αλάτι

450 ml  ρόφημα καρύδας

4 ½ κ.σ. σιρόπι maple ή μέλι

40 γρ. αποξηραμένη τριμμένη καρύδας

100 γρ. σταγόνες κουβερτούρα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες, τις νιφάδες βρώμης, το αλεύρι βρώμης, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το σιρόπι maple, τη μισή ποσότητα από τη τριμμένη καρύδα και το Alpro Ρόφημα Καρύδας Original. Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος 20Χ20 εκ., το απλώνουμε ομοιόμορφα και απλώνουμε από πάνω τις σταγόνες σοκολάτας και την υπόλοιπη τριμμένη καρύδα. Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά.

Πηγή: www.madameginger.com