Παράκτια συνεχίζουν οι διασώστες

Νέα διάσταση στην υπόθεση από τη μαρτυρία του γιου της

Έπειτα από νέο κάλεσμα της Αστυνομίας από το πρωί της Πέμπτης 29/9, συγκροτήθηκε 5μελής ομάδα του Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας και μετέβη στη Λίμνη Κρεμαστών ξανά, η οποία αποφασίστηκε από τους υπευθύνους να ερευνήσει παράκτιες περιοχές περιμετρικά της γέφυρας της Τατάρνας.

Η ομάδα του Διασωστικού χωρίστηκε σε 2 επιμέρους ομάδες οι οποίες επιβιβάστηκαν στις βάρκες που ήταν διαθέσιμες για τις έρευνες. 

Οι παράκτιες περιοχές που ελέγχθηκαν ήταν σε μήκος περίπου 24km την πρώτη μέρα ενώ συνεχίστηκαν και την επομένη. 

Παράλληλα κοντά στη γέφυρα επιχειρούσε το υποβρύχιο drone της εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, ειδική ομάδα βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, η 7η και η 2η ΕΜΑΚ, οι οποίοι όμως αποσύρθηκαν από την υπόθεση την Παρασκευή αφού δεν βρήκαν τίποτα μέσα στη Λίμνη, παρόλο που είχαν εικόνα από πολύ μεγάλο τμήμα της.

Στο χερσαίο παραλίμνιο κομμάτι ερευνούσαν την περιοχή πυροσβέστες από το Καρπενήσι και από το κλιμάκιο της Γρανίτσας, καθώς και άντρες της Δ´ κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι μαζί με τα μέλη του Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας συνεχίζουν και σήμερα την αναζήτηση της αγνοουμένης παράκτια της λίμνης.

Νέα διάσταση στην υπόθεση από τη μαρτυρία του γιου της

Νέα διάσταση στο θρίλερ με την 48χρονη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί δίνει η μαρτυρία του γιου της στον ΑΝΤ1, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μερικές ημέρες πριν την εξαφάνιση της μητέρας του η γυναίκα είχε βρεθεί σε μια άλλη γέφυρα από την οποία είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της ενώ αποκάλυψε ότι ήταν εκείνο που τότε την είχε σώσει και την είχε σταματήσει από το απονενοημένο διάβημα.

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή (30/09) ολοκληρώνονται οι έρευνες με το σόναρ στη Λίμνη των Κρεμαστών οι οποίες θα συνεχιστούν σε νέα τοποθεσία.