Με λίγα λουλούδια στο μνημείο των Κορυσχάδων τίμησε η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ την μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στην μικρή τελετή τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η Κ.Ο σημειώνει μεταξύ άλλων σε σχετικό της μήνυμα:

«…Η κυβέρνηση “τίμησε” σήμερα την επέτειο του Πολυτεχνείου με βία και τρομοκρατία σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών που τηρούσαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άλλωστε, επικίνδυνες για την υγεία δεν είναι οι διεκδικήσεις του λαού, αλλά οι κυβερνητικές επιλογές που θυσιάζουν την υγεία όλων μας για να πλουτίζουν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι εφοπλιστές, οι κλινικάρχες. Επικίνδυνος για την υγεία ήταν ο συνωστισμός στις τάξεις των 25-27 μαθητών, η σαρδελοποίηση στα Μέσα Μεταφοράς, επικίνδυνες είναι οι τεράστιες ελλείψεις στις δομές υγείας και πρόνοιας. Επικίνδυνο είναι εν τέλει το σάπιο σύστημα που υπηρετούν από το Μπέργκαμο ως το Καρπενήσι.

Κι άλλοι προσπάθησαν να κυβερνήσουν με το “ματσούκι”. Όλοι ηττήθηκαν.

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ καλεί τους ευρυτάνες και τις ευρυτάνισσες να είναι σε εγρήγορση. Ο αγώνας για μόρφωση, δουλειά, υγεία, δημοκρατικά δικαιώματα συνεχίζεται…»