Οι Γιορτές Δάσους συνεχίστηκαν με τη θεατρική παράσταση «Καλησπέρα σας κυρία Μπέμπα», μια κωμωδία που χάρισε στιγμές γέλιου στους θεατές. Η “Κυρία Μπέμπα” ήταν τελικά ένα όνειρο που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν οι πρωταγωνιστές της παράστασης. Η διαδρομή όμως μέχρι εκεί είναι που αξίζει! 

Οι καταπληκτικές ερμηνείες του Γιώργου Σουξέ και του Ιωάννη Απέργη μας χάρισαν μια βραδιά γεμάτη γέλιο και όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Στη Καστανιά, τη γενέτειρά του, τιμήσαμε τον Κύριλλο Καστανοφύλλη την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του βιβλίου “Καστανιά – Τόρνος και Πρόδρομος Ευρυτανίας” του ιστορικού ερευνητή Δημήτρη Φαλλή από τον θεολόγο Ζαχαρία Ζηνέλη, ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επίσημους προσκεκλημένους, τρισάγιο στη μνήμη του Ηγούμενου Κυρίλλου Καστανοφύλλη, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που στήθηκε προς τιμήν του στην πλατεία, η μετονομασία της πλατείας σε Πλατεία Κυρίλλου Καστανοφύλλη και τη βραδιά έκλεισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου. 

Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Κοινότητας Καστανιάς και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Καστανιωτών για την υπέροχη διοργάνωση.

Η εβδομάδα έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο με μια ” Κρουαζιέρα για δύο” με αγαπημένες μελωδίες που μας ταξίδεψαν στον χρόνο από τον μοναδικό Βαγγέλης Γερμανός και την καταπληκτική Μιρέλα Πάχου με ένα πολύ όμορφο σκηνικό στην Αγία Τριάδα.