Άλλη μια σημαντική στιγμή συμπλήρωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας στο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια του επίσκεψής του στη Χαλκιδική, στα πλαίσια των 2ων Γυναικείων Πολιτιστικών Γεφυρωμάτων που πραγματοποιήθηκαν στον Πολύγυρο, ταξίδεψε στον γειτονικό Ταξιάρχη Χαλκιδικής και αδελφοποιήθηκε  με τον σύλλογο γυναικών του χωριού. Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Ταξιάρχη και η Ευρυτανικής καταγωγής πρόεδρός του, κα Γεωργία Αρωνιάδα, υποδέχτηκαν θερμά τα μέλη των Ευρυτανισσών, στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Χαλκιδικής. Μετά το σύντομο καλωσόρισμα στη γραφική πλατεία του χωριού, ακολούθησε ξενάγηση στην ιστορική εκκλησία των Ταξιαρχών με φόντο το Άγιο Όρος και στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Δάσους του ΑΠΘ και στη συνέχεια ένα μοναδικό γεύμα. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων και την εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Θεσσαλονίκη: ΔΩΡΕΑΝ εξέταση στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer

Επιστρέφοντας στη έδρα του το Καρπενήσι ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας συνέχισε δυναμικά τις δράσεις του, ανακοινώνοντας τα νέα του εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και διοργανώνοντας ένα μοναδικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Στα τέλη του επόμενου μήνα, από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, ο σύλλογος θα επισκεφτεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου τα μέλη του να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο και ενημέρωση σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών Κέντρο Ημέρας “Άγιος Ιωάννης”. Οι θέσεις για τα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού είναι περιορισμένες και γίνονται κατόπιν ραντεβού στα τηλ. επικοινωνίας του συλλόγου: 6977845771 (πρόεδρος: Ιουλία Πετροπούλου). Το τριήμερο στην Θεσσαλονική θα περιλαμβάνει επίσης πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης και βραδινή διασκέδαση.

Ξεκινούν τα μαθήματα κοπτικής- ραπτικής

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στο ίδιο τηλέφωνο, για τα μαθήματα κοπτικής- ραπτικής που θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα στα γραφεία του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ενημέρωση, συζήτηση και δημιουργική απασχόληση, τα γραφεία του συλλόγου θα παραμένουν ανοιχτά κάθε Τετάρτη, από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ..