Συνεχίζεται και για το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευρυτανίας ο προεκλογικός αγώνας σε ολόκληρο το νομό, με τους υποψήφιους βουλευτές να κάνουν επαφές με στελέχη και ψηφοφόρους, με την πίστη ενός νέου διαφορετικού αποτελέσματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η δραστήρια υποψήφια βουλευτής Μαρία Βεντούρη, αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επερχόμενες εκλογές:

«Η κάλπη είναι άδεια.

Οι εκλογές της 25 Ιουνίου θα καθορίσουν την επόμενη μέρα στη χώρα μας. Η χαλαρή ψήφος είναι σίγουρο ότι δεν φέρνει ξέγνοιαστες και χαλαρές μέρες. Πέρασε μια τετραετία με πανδημία, ακρίβεια, αισχροκέρδεια, υποκλοπές, υποστελέχωση Νοσοκομείων, αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, Ιδιωτικοποίηση του Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων, εξίσωση των πτυχίων των Πανεπιστημίων μας με τα πτυχία των κολεγίων, ξύλο στους δρόμους, εισβολή στις αίθουσες του κινηματογράφου, αστυνομία παντού, γυναικοκτονίες, αύξηση των εργατικών δυστυχημάτων, κατάργηση του οκτάωρου, νομιμοποίηση των απλήρωτων υπερωριών, πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών ακόμη και στην περίπτωση που έχει γίνει δικαστικά δεκτή η ρύθμιση…. και άλλα πολλά που το καθένα από μόνο του θα μπορούσε να ρίξει μια οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Και τώρα πάμε σε δεύτερες εκλογές για να αποφασίσουμε αν όλα τα παραπάνω μας αγγίζουν λίγο. Αν θέλουμε να ζούμε σε αυτή τη ζούγκλα ή θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σε μια κοινωνία δικαίου. Η μέρα των εκλογών είναι μέρα ευθύνης και σαν τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Σαν νοικοκύρηδες οικογενειάρχες που θέλουμε όλα τα μέλη της οικογένειας μας να ευημερούν.

Έτσι απλά και δίκαια. Ραντεβού στις κάλπες!!»