Σύγκρουση Λερογιάννη – Σουλιώτη λίγο πριν τις εκλογές

2633

Η απάντηση Λερογιάννη

Ένταση προκλήθηκε στην πολιτική σκηνή της πόλης, όταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Δύναμη Ανανέωσης’’, αναφέρθηκε στην ομιλία των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, με έντονους χαρακτηρισμούς για τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λερογιάννη επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Αλλαγή Πορείας 2020’’. Αναλυτικότερα, ο νυν Δήμαρχος Σουλιώτης χαρακτήρισε την ομάδα του κ. Λερογιάννη ως «μαθητευόμενους μάγους» και ότι «ο συνδυασμός ‘’Αλλαγή Πορείας 2020’’ είναι συνδεδεμένος με κομματικές δεσμεύσεις».

Ο κ. Λερογιάννης φανερά ενοχλημένος από τους ανυπόστατους, σύμφωνα με τον ίδιο, ισχυρισμούς θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη. Συγκεκριμένα ο κ. Λερογιάννης ανέφερε ‘’Πρέπει να διαθέτει πολύ χιούμορ ο κύριος Σουλιώτης, που στο site του συνδυασμού του προβάλλει τον πολιτικό του μέντορα κι όχι τον ίδιο!!!

Επειδή,όμως, δεν είναι ώρα για αστεία τον αφήνουμε στις παραισθήσεις του και συνεχίζουμε απερίσπαστοι την προσπάθειά μας.’’

Αναμένεται τώρα να δούμε αν θα απαντήσει εκ νέου ο κ. Σουλιώτης ή αν αμφότεροι θα αφήσουν τις κάλπες να μιλήσουν πολύ σύντομα!